Canon Oy vahvasti mukana nuorisotyön tukemisessa ja hiilinielujen lisäämisessä

Canon Oy halusi kehittää vastuullisuuteen liittyvän palveluratkaisun, jonka kriteereinä oli auttaa asiakkaitamme kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamisessa ja samalla tuottaa arvoa ja hyötyä mahdollisimman monelle osa-alueelle yhteiskunnassamme.

4H:n Taimiteko tarjosi meille valmiin toimintamallin osaksi tulostuksen päästökompensoinnin palveluratkaisua. Ilman valmistajien tukea, yritysten on haastavaa saavuttaa vastuullisuustavoitteitaan. Ainutlaatuisen kokonaispalvelumme avulla asiakkaat voivat nyt kompensoida Canonin laitteiden käytön ja tulostamisen päästöt puunistutuksiin ja samalla osallistua nuorten työllistämiseen ja hiilinielujen lisäämiseen.

”Kannustamme asiakkaitamme hiilineutraalin toimistoympäristön toteuttamiseen ja olemme asettaneet kansallisen tavoitteen: kun 50 % asiakkaistamme kompensoi tulostuksesta syntyvät päästöt, Suomeen saadaan istutettua 140 000 puuta ja nuoria työllistyy 1400 tunniksi”, kertoo Harry Nyström, Canon Oy:n toimitusjohtaja.

Yhteisen hyvinvoinnin edistäminen on keskeinen osa Kyosei-yritysfilosofiaamme. Tämä filosofia ohjaa kaikkea liiketoimintaamme ja ulottuu aina tuotekehityksestä ja tuotannosta ihmisten ja tuotteiden väliseen vuorovaikutukseen sekä ympäristövastuuseen saakka. Sitoudumme huomioimaan toiminnassamme ympäristöhaasteet ja päästökompensointi on oleellinen osa vastuullista toimintaamme.

Lue lisää:
www.canon.fi/business/device-lifecycle-services/hiilineutraalitulostus/

Lisätietoa:

Satu Cusell
Palvelumarkkinointipäällikkö, Canon Oy
satu.cusell@canon.fi

Canon Oy

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka toimii noin 120 maassa ja työllistää Euroopassa n. 18 000 ihmistä. Canon tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntijapalveluita. Canon on edelläkävijä myös ammattitulostamisen ratkaisuissa. Vuonna 1937 perustettu Canon on ollut kuvantamisen johtohahmo jo 80 vuotta.

www.canon.fi

Roosa Hautala Taimiteko-koordinaattori roosa.hautala@4h.fi