Osallistumalla Taimitekoon organisaatiosi voi toteuttaa vastuullisuustekoja kasvattamalla Suomen hiilinieluja sekä työllistämällä nuoria. Jo kymmenet yritykset ja yhteisöt ovat lähteneet mukaan. Jokainen Taimiteko, pieni tai iso, on tärkeä – lähde mukaan!

Taimilaskuri yrityksille

Tämä laskuri ilmaisee, kuinka monta puuntaimea tulisi istuttaa, jotta valitsemasi hiilidioksidimäärä sitoutuu ilmakehästä metsän kiertoajan aikana. Laskuri esittää myös työllistettyjen nuorten määrän.

Hiilijalanjälki:

10 000 KG

Taimia
X

43

Istuttajaa
X

1

Hiilidioksidia sidotaan ilmakehästä istuttamalla uutta metsää Suomeen yllä mainitun verran. 100 kappaletta taimia työllistää yhden nuoren yhdeksi tunniksi.

Sijoituksen kustannus:

129 €

Jos haluat arvioida organisaatiosi tai yhdistyksesti hiilidioksidipäästöjä, voit ladata avoimen hiililaskurin koneellesi Helsingin Yliopiston Hiilifiksu Järjestön nettisivuilta.

Kun lahjoitussumma on yli 1 000 €, ota meihin yhteyttä

taimiteko@4h.fi

Carita Åkerblom
Varainhankintapäällikkö, Taimiteko-kumppanuudet
p. +358 44 361 9430

Mari Pöyhtäri
Viestintäpäällikkö, Taimiteko-viestintä
p. +358 44 783 0307

Sampo Juhajoki
Taimiteko-projektipäällikkö, kehityspäällikkö
p. +358 50 320 9635

Voitte ottaa yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta, niin vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne.

  *pakolliset kentät

  Kun lahjoitussumma on alle 1 000 €, lahjoita verkossa

  Vaihtoehto 1: valitse tasasumma ja lahjoita

  Laskurin sijaan voit myös valita tästä haluamasi tasasumman. Saat lahjoituksestasi Taimiteko-diplomin (PDF-tiedosto, toimitetaan kuitin yhteydessä sähköpostiisi).

  Vaihtoehto 2: valitse taimien määrä ja lahjoita
  Jos haluat mieluiten valita taimien määrän, tee se tässä ja lisää valintasi ostoskoriin. Yhden taimen hinta on 3 euroa ja kertaostoksen minimimäärä on 40 kappaletta. Saat lahjoituksestasi Taimiteko-diplomin (PDF-tiedosto, toimitetaan kuitin yhteydessä sähköpostiisi).

  kpl