Osallistumalla Taimitekoon organisaatiosi voi toteuttaa yhteiskuntavastuutaan kasvattamalla Suomen hiilinieluja sekä työllistämällä nuoria. Jo kymmenet yritykset ja yhteisöt ovat lähteneet mukaan. Jokainen Taimiteko, pieni tai iso, on tärkeä – lähde mukaan!

Taimilaskuri yrityksille

Tämä laskuri ilmaisee, kuinka monta puuntaimea tulisi istuttaa, jotta valitsemasi hiilidioksidimäärä sitoutuu metsän kiertoajan aikana. Laskuri esittää myös työllistettyjen nuorten määrän.
Kompensoitavat CO2-päästöt:

10 000 KG

Taimia
X

43

Istuttajaa
X

1

Hiilidioksidipäästöt kompensoidaan istuttamalla uutta metsää Suomeen yllä mainitun verran. 100 kappaletta taimia työllistää yhden nuoren yhdeksi tunniksi.

Sijoituksen kustannus:

108 €

Jos haluat arvioida organisaatiosi tai yhdistyksesti hiilidioksidipäästöjä, voit ladata avoimen hiililaskurin koneellesi Helsingin Yliopiston Hiilifiksu Järjestön nettisivuilta.

Kun lahjoitussumma on yli 1 000 €, ota meihin yhteyttä

taimiteko@4h.fi

Tomi Alakoski
Toimitusjohtaja, Taimiteko-kumppanuudet
p. +358 40 501 5307

Mari Pöyhtäri
Viestintäpäällikkö, Taimiteko-viestintä ja -kumppanuudet
p. +358 44 783 0307

Sampo Juhajoki
Taimiteko-projektipäällikkö, kehityspäällikkö
p. +358 50 320 9635

Voitte ottaa yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta, niin vastaamme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne.

  *pakolliset kentät

  Kun lahjoitussumma on alle 1 000 €, lahjoita verkossa

  Vaihtoehto 1: valitse tasasumma ja lahjoita
  Laskurin sijaan voit myös valita tästä haluamasi tasasumman. Saat lahjoituksestasi Taimiteko-diplomin (PDF-tiedosto, toimitetaan kuitin yhteydessä sähköpostiisi).

  Vaihtoehto 2: valitse taimien määrä ja lahjoita
  Jos haluat mieluiten valita taimien määrän, tee se tässä ja lisää valintasi ostoskoriin. Yhden taimen hinta on 2,5 euroa ja kertaostoksen minimimäärä on 40 kappaletta. Saat lahjoituksestasi Taimiteko-diplomin (PDF-tiedosto, toimitetaan kuitin yhteydessä sähköpostiisi).

  kpl